bootstrap theme

A LivingRoomLAB+ vállalkozói inkubátorban... 

...attól függően hol tartasz, különféle laborokhoz csatlakozol, az elsődeges cél mindig a tőkebevonás, vagyis a SEED.
Ezért pontosan olyan szolgáltatást kapsz, amire szükséged van! Az IMPACT, JUMP és FLOW laborok elvezetnek a kezdetektől a tőkebevonásig,
A tőkebevonás sikerének megállapítása egy speciális folyamat, mindegyik labor tagjaként esélyed van rá, de lehet, hogy végig kell menned a folyamaton. Előfordul, hogy egy kidogozott, validált, egyedi és újszerű ötlet az IMPACTból eséllyel indul a befektetésért, máskor a működő, árbevétellel rendelkező vállalkozás a FLOWban még dolgozik az ötletén. A jelentkezés után a felvételi csapat megtalálja a számodra megfelelő utat.
A cél állomás a GLOW labor, ahol már a befektetés birtokában tudod fejleszteni a céged.
Nézd meg a lehetőségeket, ide kattintva találod meg a folyamt idővonalát, az ikonokra kattintva a laborokat ismered meg!

Mobirise

IMPACT - Megvan az ötlet!

A jó ötlet egyedi, innovatív, valós igényt kielégítő ternéket, szolgáltatást takar.
Bár legtöbben a korszakalkotó ötletre várnak, a realitás egy egyszerűbb, de igazán hasznos gondolat felbukkanása.
Úgy érzed az ötleted igazán egyedi, a fejedben vannak a következő lépések? Akkor minden esélyed megvan a tőkebevonásra.
Ez igazán ideális helyzet, hiszen ebben az esetben a kezdetektől rendelkezel forrásokkal az ötleted életre keltéshez.

Két irány lehetséges, mindkettő az ötlet értékelésével és fejlesztésével kezdődik.
Ez együttjár a validációs folyamattal, a piacod és a versenytársaid elemzésével, és alapszintű üzleti modell kialakításával.
Ez a folyamat nagyjából 3 hét intenzív munkát jelent.
Ezután döntünk veled együtt arról, hogy merre tovább!
Ha megérett a projekt a pre-seed tőkebevonásra, a SEED laborba kerülsz, ha még érdemes dolgozni rajta, a JUMP lesz a te utad!

Kattints a csatlakozási feltételekre, válaszd ki a laborod és jelentkezz! 

Mobirise

JUMP - Van már valami...

A JUMP labor jól körvonalzott ötletet feltételez, ami alkalmas a részletes kidolgzásra.
Itt dolgozol, ha az ötleted kidolgozását már megkezdted akár magad, akár az IMPACT laborban, és professzionálisan akarod folytatni.
A JUMP laborban mentorok, szakértők támogatásával folytatod a tervezést.

Itt már a működőképes vállalkozás alapjait rakjuk le. Talán már céged is van.
Elkészül a részletes, rád szabott üzleti modell, egy komoly validációs folyamatra kerül sor. Ennek mentén meghatározásra kerülnek a stratégiai folyamatok és irányok elsősorban az IT, marketingkommunikáció, sales, pénzügyek, HR területen.
Megkezdődik a csapat kialakítása, fejlesztése.
A JUMP laborban általában 3-8 hetes munka vár rád, ezután döntünk együtt arról, a tőkebevonásra, a SEED-re, vagy a további fejlesztésre, a FLOW-ra van szükséged.

Kattints a csatlakozási feltételekre, válaszd ki a laborod és jelentkezz!

Mobirise

FLOW - Egész jól alakul!

A FLOW már maga a folyamat. A cél az első vagy második körös tőkebevonás. A számodra legmegfelelőbb finanszírozási módot választjuk, ami lehet pre-seed vagy angyal befektetés, vagy komoly kockázati tőke bevonás.
Akár magad jutottál el idáig, akár a JUMP laborból jössz, itt már vagy céged van, vagy nagyon közel jársz hozzá.
Ha már bevontál tőkét, működő céged, terméked van, mindent megkapsz ahhoz, hogy belépj a másoik körbe.
Szintén itt dolgozol, ha most készülsz az első tőkebevonásra, validált, biztos üzleti modellen alapuló terméked, szolgáltatásod van, ideális esetben már az MVP - minimal viable product, a minimálisan működőképes terméked is megvan.

Elkészül a részletes stratégia, a kidolgozott üzleti terved: kockázatelmezés, pénzügyi terv, marketing stratégia. Együtt a csapatod, és csatlakozik, aki még hiányzott.
Már biztosan találkozol befektetőkkel, és a folyamat végén, kb. 6-10 hét után a megfelelő tőke bevonásra kerül sor a SEED laborban.

Kattints a csatlakozási feltételekre, válaszd ki a laborod és jelentkezz! 

Mobirise

SEED - Már tuti!

Itt a helyed, ha befektetésre kész vagy, akár a FLOW laborból jössz, akár magad jutottál el a célhoz.
A SEED labor célja, hogy felkészítsen a megfelelő pénzeszköz bevonására, legyen ez pre-seed befektetés, első, vagy második körös kockázati tőke, vagy akár angyal befektető bevonása. Ez a labor már "csak" a tőkebevonásról szól.

Minden összeáll ahhoz, hogy pitchelj.
Mindezt a számodra legmegfelelőbb finanszírozási szerkezethez igazítjuk. A pre-seed és angyal befektetői tőke bevonása egészen más dokumentációt igényel, mint az első vagy második körös kockázati tőke bevonás.
Az alap, hogy mindez összeáll, emellett azonban te magad is felkészülsz. Megtanulsz prezentálni, one pagert összerakni, eladni magad és a csapatod.
Jogászok támogatnak a szerződéskötésben, ha szükséges a cégalapításban. Ez a folyamat már elég gyors, 2-3 hét után megméretetted magad, és befektetéshez juthatsz.!

Kattints a csatlakozási feltételekre, válaszd ki a laborod és jelentkezz! 

Mobirise

GLOW - vállalkozásfejlesztés

A GLOW azoknak a startupoknak, vállalkozásoknak a laborja, akik már befektetővel dolgoznak, tehát sikeres volt az együttműködésünk. A minimum 1 éves folyamat biztosítja, hogy megerősödja  apiacon.
Ez itt a ragyogó jövő!

Itt dől el, mire mész a piacon a befektetővel. A GLOW szakemeberei professzionális szolgáltatást nyújtanak annak érdekében, hogy elérd a sikeres exithez, a cégeladáshoz vagy további tőkebevonáshoz szükséges eredményeket.
Unikornis leszel, gazella, vagy más utat választasz. A komoly munka itt kezdődik, már a piacon vagy, költségvetéssel, csapattal, fényes jövővel!

Kattints a csatlakozási feltételekre, válaszd ki a laborod és jelentkezz! 

Mobirise
Kapcsolat

Népszínház utca 21.
1081 Budapest
livingroom@ittvagyok.org

Admin

Kovács Hédi
+36 30 461 2800‬
hedi@ittvagyok.org